Shawl Chiffon


Assalamualaikum.

Tyra nak introduce my ig shop ni :D

I am selling Shawl Zalikha which is a heavy chiffon shawl.
Ukuran dia 2meter x 73cm. Memang labuh tau. I tak tipuuuu. heheheh
Jahitan baby seam ! memang korang senang nak bentuk shawl tu.
Nk tengok feedback ?
click ni
Ramai customer yang selalu repeat order. Memang puas hati , jatuh cinta , selesa dengan shawl ni.


Selain daripada shawl. Tyra jugak ada memperkenalkan produk forever living which is memang bagus. 100% non chemical. Apa apa boleh usha ig shop tyra eh. Click je gambar ig kat atas tuuuu 

ni contoh tyra pakai hehehe. tak payah pakai inner neck pun takpooo. tapi kalau nak pakai pun boleh jee hehehe

Al fatihah. Yus Jambu kembali ke rahmatullah.








KUALA LUMPUR : Pelakon dan pelawak, Yus Jambu, 39 atau nama sebenar, Yussry Edoo meninggal dunia dipercayai akibat serangan jantung di Hospital Selayang, sebentar tadi. Sahabat rapat kepada pelawak itu, Sherry Al Hadad, berkata Yus atau lebih dikenali dengan gelaran Pak Yus rebah ketika mengadakan persembahan dan terus dikejarkan ke hospital. "Saya dimaklumkan oleh Abang Afdlin mengenai perkara itu. Dia meminta supaya kami mendoakan kesihatan Pak Yus. "Tidak lama selepas itu, kami diberitahu Pak Yus sudah tiada lagi. Buat masa ini, hanya itu saja yang dapat yang dapat saya kongsikan. "Saya dalam perjalanan ke Hospital Selayang untuk menziarahi jenazah arwah," katanya kepada BH Online. Beberapa rakan artis turut memuat naik status dan gambar di media sosial bagi memaklumkan mengenai berita kematian pelawak itu.

Sumber : http://www.bharian.com.my/node/100986

Semoga roh beliau dicucuri rahmat. Amin. Takziah kepada keluarga beliau.

VIDEO PERTAMA DI YOUTUBE


Uploaded on Apr 23, 2005 by jawed



ps: kalau korang takde kerja pergi la cari first comment kat video tu hahaha

HOMESTAY JERANTUT


Assalamualaikum w.b.t



Korang kita nak promote homestay kita ni. hehehe



* Rumah Teres ( Corner Lot)
* MUSLIM SAHAJA
* maps ( 3.94993877 , 102.36014557 ) 
*WHATSAPP / CALL :
+60139274870 ( cikgu Pian)
+60199109870 (Pn Zaleha)


RUANG TAMU :

- TV
- SET SOFA
- ASTRO NJOI
- Kipas

DAPUR :

- Dapur Gas
- Pinggan, Gelas, dll
- Peralatan memasak
- Heater & Rice Cooker
-Tandas/Bilik air (Shower/Tandas Cangkung)

Bilik :

1 :
- Katil saiz queen
- Aircond/Kipas
- Tandas/Bilik air (Shower/Tandas Duduk)
- Penyangkut baju

2 :
- Katil saiz queen & double decker 
- Kipas

3 :
- Katil single
-Kipas


Lokasi Strategik & berdekatan:
* Kem Tentera
* Pejabat Perpaduan
* Sekolah Menengah Jerantut
* Sekolah Kebangsaan Jerantut Jaya
* Klinik 1Malaysia
* ADTEC (10 Min)
* UiTM Kampus Jengka (45 Min)
* IPG Kampus Tg. Ampuan Afzan (45 Min)

* Jeti Taman Negara ( 10 km )
* Taman Negara (1 Jam 30 Min)
* Exit LPT Kuantan / KL (45 Min)
* Felda Residence Tekam (20 Min)
* Pusat Perkhidmatan Pertanian Tun Razak (20 Min)
* Hospital Besar Jerantut (5 Min)
* Pasaraya TF (5 Min)
* Temin Kraf (15 Min)