Dear December,



Dear December,

Please make me happy, smile and laugh this month.
No tears, sadlyfe or heartbroken.
Just be nice and awesome please.
May the last month in 2012 end well for me. Aum
Ohh, please give me someone special a.k.a BoyfriendForever. ngehngehngeh 
One more thing, forgive me if I hurt your hurt or whatever la. *penat speaking*
For my result, please be nice too. 4A ke atas pun dah okay actually. haha
Doa kan kami pelajar PMR'12 mendapat keputusan yang membanggakan mak abah kami. tenenenene :*


ehems :')

imy GengSTAHH :'(

Mama, I want thissssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Dah, cukup lah sampai sini je. aku dah bosan hahahaha. dan post kali ni pun bosan
Errr. Goodbye :')

Menggoda. kbye :p




Honeymoon :)


Assalamualaikum :)

hai. :) nak dengar story tak? taknak? pi main jauh jauh. yang nak dengar story tu, mai datang dekat sikit. kita lepak sini sat dengar story tyra. hahaha. ape story tyra? tengok ah title tuuuuuuuuu~ "honeymoon :)". eh. honeymoon? tyra dah kawen ke? eh tak laa. honeymoon dengan kawan kawan tyra ah. actually, sekolah tyra ada buat lawatan sambil belajar ke perak. so, ape lagi........... gangSTAHH pun join ah. haha. tapi kitorang join last minute. huhu. semua excited nak pergi duaa hari sebelum pergi dah berangan dah. hahaha. -__- dalam banyak banyak tempat kitorang pergi tu, gua tempurung THE BEST! sangat adventure. haha. rasa nak pergi lagi. tapi pergi dengan kawan kawan ah :p hahaha! tengok batu bentuk gajah la, ikan lumbe lumbe la, gorilla la. haha macam macam. pstu, masuk sungai. pergh. part tu i suke . suke sangat. bukan saye je suke. semua yang pergi tu suka rasanya. haha. berape kali tah tyra terhantuk kat batu tu. orang tu kate nanti bocor. haha tak bocor pun. dan kepala saya tak botak pun. muahahahha xD dekat gua takde gambar, takleh nak tangkap gambar. huhu. takde masooo. 

Lepas pergi gua, kitorang pergi Lost World Of Tambun. haha, best lah jugak. dan kami ada buat hal. haha. takyah bagi tau lah kennnnnn -,- kitorang main permainan kat situ. best sampai.................... haha k. mual mula naik buai. masa tu okay lagi. lepas tu, naik kereta pusing pusing. sampai yang tu, dah start loya dan pening. haha. nak gi muntah. tapi ade hantu goda aku suruh naik kapal tu. apa lagi. hambikk ko. turun je, keluar semua -,- dah lah tak makan. haha. lepas kitorang main semua tu, kitorang balik hotel. haha. hotel agak "best" . haha. best weh. sumpah. xD malam tu keluar, makan. lepas makan gi parkson kot .lepas tu balik hotel semulaaaaaa. then bosan duduk dalam bilik, keluar. lepak luar. makan burger. haha. sedap weh burger dia. huuuuu. 


Esoknya, pergi kellie's castle. sangat panas. tak larat nak tengok semua. tgk sikit sikit je. huuu. sebab panas -,- bergambar je lebih. huhu. lepas gi kellie's castle, pergi kapal korek a.k.a kapal gorex. haha. cina tu pelat. lepas gorekk. korek la uncle. huhuhuhu. lepas gi sane, pergi kompleks sejarah pasir salak. best lah jugak. huhu. ada kejadian berlaku. hahahaha. takut. cuak. hahaha xD jom layan gambar ah pulakkk


Istana Cinta :)

abang kacak lagi berkarisma :) *muntah*

masa pergi parkson :)


abang hot bele rambut -,- haha

bersama isteri isterinya. wakakakak xD

husna adzhar, shieyma halim and me :)

gambar last. with Ashraf :)


tu je yang mampu upload -,- malas. hahaha. esok dah start cuti. honestly, aku akan rindu sekolah. aku nak sekolah. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahaha. nanti mesti rindu dekat kawan kawan. uhukksss. :'(





-Updated-


Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia :)

How's life? Me? Seronok. Hahaha. Budak budak lepasan PMR mesti tak pergi sekolah kan? Well, saya budak rajin lepas PMR. tiap tiap hari datang . hahahaha. semangat. best apa duduk sekolah takde lah bosan sangat, boleh buat kerja amal. haaa. tolong tolong cikgu. boleh dapat pahala free. tak dapat gaji pun takpe :p haha at least ada kerja nak dibuat pada masa lapang. hee.


Kenapa tetiba post gambar ni? Ikut suka hati ah. k. sebenarnya, nak cerita, masa aku pergi sekolah tu, ni lah kawan kawan aku yang aku lepak tiap tiap hari. gua rasa hati gua dah sebati dengan diorang. diorang gila cameraaaaaaaaaaaaaa! sangat. haha. kalau bagi phone aku dekat dorang, maka, penuhlah gambar dengan muka diorang. haha. tapi takpe. diorang cute, lagi hot. hehehe. serious, sangat best kawan dengan diorang. memahami. walaupun aku ni teruk, diorang still nak kawan dengan aku :p hahaha. Oh lupa nak kenalkan, start dari belah kiri ek, Afifah a.k.a Pipit, Fatin a.k.a Atengggg , aku -,- , Husna Adzharr (siapa tak kenal dia ni aku sepak bontot :p) , and shieyma yang omeyyyy :)



Jangan suka buat fitnah :)

Bosan.

Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.

Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.
Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan. Bosan. bosan. bosan.





Motif buat macam ni? sebab BOSAN. bye. hahahahaaha -,-

Freedom.


Assalamualaikum pembuka bicara, saya di sini ingin bercerita. haha pantun pulakkk >.<

P.M.R end...........
apa yang semua batch '97 tunggu telah pun tiba... hahah. Habis je paper Kemahiran Hidup Bersepadu, aku orang first keluar dewan sebab aku duduk dekat dengan pintu. haha. Betapa happy nya aku dah lepas PMR . hahaha. Tapi.. budak KAA tak habis lagi. sian lambat sikit 'merdeka' haha. alah sikit je. takpe. haha. Tadi pergi sekolah, pulang buku teks, dan........ aku hilang 3 buku. abcdeghijklmnop betol. haha. lagipun duduk sekolah tu bukan buat mende pun. bosan. jalan jalan. cari pasal. duduk tepi longkang. kacau orang. haha bosan. aku pun dah bosan menulis. aku nak upload gambar je -,- tengok je ah. brrrrrrrrrr~

Shieyma kuwwwwwww :)

time ni aku tak ready lagi. huh. sape tah snap gambo ni. *mohon terasa Norrish !

Budak tinggi lagiii :) *dia baru merdeka. boo :p

Ni la baju kelas saya :) lawa kan? haha. Gorex tu saya lah >.< haha
keluar petang tadi. hee. sayang diee

Sudah cukup sudah. cukup sampai di sini sajaa. haha. bye :)

Lagu blog aku sedap dok? hihi


Open School

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia :)

   Pada 30 Ogos 2012, Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Saujana telah mengadakan Open School dan Sambutan Hari Merdeka . haha. buat karangan pulak -,- so. tahun ni tak sebest tahun lepas. tahun lepas lagi best ! layan gambar je lah. takyah banyak bicara :)



My bestfriend, Norrish , Yaya, Me and Tikah &hearts;

Lower 6 tahun ni best. wee~ gile gile.

Megat Nazlan Shah. 

Pipit ku sayam

Hariz Izzudin a.k.a abey

with budak hot facebook xD

Dak omeyy Elly :)

Nabil. Tingginya kauuuuu x(

Ni lagi tinggi!! 

:)

Love Lesya

Cilok kat facebook kak neena. Pinjam yee kak neena :D

Sekian sahaja la post saya pada kali ini. hahaha. Nak pergi kelas. Jadual pack gila. Heww. Result trial yang agak tidak memuaskan hatikuuuu. hewww. Bye!

Ramadhan is coming.

Assalamualaikum.

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan Al-Mubarak. Yeayy ! Esok dah puasa, malam ni bangun sahur! Yayyy Yayyy. Tak sabar nak pergi bazar. haha. Kebab makanan wajib aku sejak dua tahun yang lalu. Kebab pakcik tu sedap weh. Hahaha. Ramai cakap sedap. Harap - harap tahun ni dia jual lagi lah kannnnn ;) Puasa puasa jugak, PMR dahh dekat. Phewww. Aku tak update blog sebab busy ah -,-' banyak program yang sekolah buat. dan dan, perkara yang tak best sekali, our Ayahanda bertukar dekat sekolah menengah agama apa tah. huu. sedih. Ayahanda sangat baik, penyayangg kot. and................. COMEL! Majlis perpisahan tuu semalam,ramai cikgu yang sedih, aku pun nak keluar jugak, tapi tak terlepas. hahaha. nak buat cane kan kan.


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cute kan kan kan? Gambar raya tahun lepas. hahahaha. comellll. aku suka. macam teady bear. ngee~ haha. for ayahanda, nanti jadi pengetua dekat sana rindu ah saya . haha *bajet ayahanda kenal je* 

btw, saya rindu senior form 5 tahun lepas. ngehngeh shebengteen terutamanyaaa. rindu nak lepak lepak, snap gambar, gelak gelak. haha. 

Holiday.





Assalamualaikum. banyak gila blog aku -,-'' haih. lepak ah. biasa lahtu. haha. lepas ni tak tukar dah kot. haha. followers masih zero. so, follow ah kalau nak follow blog yang buruk ni. hahaha. *atention seeker* lol. baru baru ni, aku pergi bercuti dengan family. mula mula nak pergi gambang, tapi...... hotel penuh, so, kuantan saja~ haha. kitorang menginap di MS Garden, bilik aku betul betul depan Berjaya Mega Mall. lepas check in terus mintak duit dekat abah pergi menyendiri di sana~ hahaa. jom usha gambar :p

with birthday girl

aku pun takpaham kenapa muka abah aku camtu -,-'' haha

ada gaya muka aku tak? haha. lol~

bapak best -,-

budak gila. haha


ni jelah yang mampu aku upload memandangkan internet yang macam siput babi tu. so, sampai sini je ah aku mampu tulis -,- nak tulis ni pun berjam jam. derh~ 

jangan lupa follow blog ni. hahahahahahaha. tak malu. follow jugak twitter saya ye. lol :p @_TyraSopian
bye. :)