Holiday.





Assalamualaikum. banyak gila blog aku -,-'' haih. lepak ah. biasa lahtu. haha. lepas ni tak tukar dah kot. haha. followers masih zero. so, follow ah kalau nak follow blog yang buruk ni. hahaha. *atention seeker* lol. baru baru ni, aku pergi bercuti dengan family. mula mula nak pergi gambang, tapi...... hotel penuh, so, kuantan saja~ haha. kitorang menginap di MS Garden, bilik aku betul betul depan Berjaya Mega Mall. lepas check in terus mintak duit dekat abah pergi menyendiri di sana~ hahaa. jom usha gambar :p

with birthday girl

aku pun takpaham kenapa muka abah aku camtu -,-'' haha

ada gaya muka aku tak? haha. lol~

bapak best -,-

budak gila. haha


ni jelah yang mampu aku upload memandangkan internet yang macam siput babi tu. so, sampai sini je ah aku mampu tulis -,- nak tulis ni pun berjam jam. derh~ 

jangan lupa follow blog ni. hahahahahahaha. tak malu. follow jugak twitter saya ye. lol :p @_TyraSopian
bye. :)