Ramadhan is coming.

Assalamualaikum.

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan Al-Mubarak. Yeayy ! Esok dah puasa, malam ni bangun sahur! Yayyy Yayyy. Tak sabar nak pergi bazar. haha. Kebab makanan wajib aku sejak dua tahun yang lalu. Kebab pakcik tu sedap weh. Hahaha. Ramai cakap sedap. Harap - harap tahun ni dia jual lagi lah kannnnn ;) Puasa puasa jugak, PMR dahh dekat. Phewww. Aku tak update blog sebab busy ah -,-' banyak program yang sekolah buat. dan dan, perkara yang tak best sekali, our Ayahanda bertukar dekat sekolah menengah agama apa tah. huu. sedih. Ayahanda sangat baik, penyayangg kot. and................. COMEL! Majlis perpisahan tuu semalam,ramai cikgu yang sedih, aku pun nak keluar jugak, tapi tak terlepas. hahaha. nak buat cane kan kan.


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa. cute kan kan kan? Gambar raya tahun lepas. hahahaha. comellll. aku suka. macam teady bear. ngee~ haha. for ayahanda, nanti jadi pengetua dekat sana rindu ah saya . haha *bajet ayahanda kenal je* 

btw, saya rindu senior form 5 tahun lepas. ngehngeh shebengteen terutamanyaaa. rindu nak lepak lepak, snap gambar, gelak gelak. haha.