Honeymoon :)


Assalamualaikum :)

hai. :) nak dengar story tak? taknak? pi main jauh jauh. yang nak dengar story tu, mai datang dekat sikit. kita lepak sini sat dengar story tyra. hahaha. ape story tyra? tengok ah title tuuuuuuuuu~ "honeymoon :)". eh. honeymoon? tyra dah kawen ke? eh tak laa. honeymoon dengan kawan kawan tyra ah. actually, sekolah tyra ada buat lawatan sambil belajar ke perak. so, ape lagi........... gangSTAHH pun join ah. haha. tapi kitorang join last minute. huhu. semua excited nak pergi duaa hari sebelum pergi dah berangan dah. hahaha. -__- dalam banyak banyak tempat kitorang pergi tu, gua tempurung THE BEST! sangat adventure. haha. rasa nak pergi lagi. tapi pergi dengan kawan kawan ah :p hahaha! tengok batu bentuk gajah la, ikan lumbe lumbe la, gorilla la. haha macam macam. pstu, masuk sungai. pergh. part tu i suke . suke sangat. bukan saye je suke. semua yang pergi tu suka rasanya. haha. berape kali tah tyra terhantuk kat batu tu. orang tu kate nanti bocor. haha tak bocor pun. dan kepala saya tak botak pun. muahahahha xD dekat gua takde gambar, takleh nak tangkap gambar. huhu. takde masooo. 

Lepas pergi gua, kitorang pergi Lost World Of Tambun. haha, best lah jugak. dan kami ada buat hal. haha. takyah bagi tau lah kennnnnn -,- kitorang main permainan kat situ. best sampai.................... haha k. mual mula naik buai. masa tu okay lagi. lepas tu, naik kereta pusing pusing. sampai yang tu, dah start loya dan pening. haha. nak gi muntah. tapi ade hantu goda aku suruh naik kapal tu. apa lagi. hambikk ko. turun je, keluar semua -,- dah lah tak makan. haha. lepas kitorang main semua tu, kitorang balik hotel. haha. hotel agak "best" . haha. best weh. sumpah. xD malam tu keluar, makan. lepas makan gi parkson kot .lepas tu balik hotel semulaaaaaa. then bosan duduk dalam bilik, keluar. lepak luar. makan burger. haha. sedap weh burger dia. huuuuu. 


Esoknya, pergi kellie's castle. sangat panas. tak larat nak tengok semua. tgk sikit sikit je. huuu. sebab panas -,- bergambar je lebih. huhu. lepas gi kellie's castle, pergi kapal korek a.k.a kapal gorex. haha. cina tu pelat. lepas gorekk. korek la uncle. huhuhuhu. lepas gi sane, pergi kompleks sejarah pasir salak. best lah jugak. huhu. ada kejadian berlaku. hahahaha. takut. cuak. hahaha xD jom layan gambar ah pulakkk


Istana Cinta :)

abang kacak lagi berkarisma :) *muntah*

masa pergi parkson :)


abang hot bele rambut -,- haha

bersama isteri isterinya. wakakakak xD

husna adzhar, shieyma halim and me :)

gambar last. with Ashraf :)


tu je yang mampu upload -,- malas. hahaha. esok dah start cuti. honestly, aku akan rindu sekolah. aku nak sekolah. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahaha. nanti mesti rindu dekat kawan kawan. uhukksss. :'(





-Updated-


Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia :)

How's life? Me? Seronok. Hahaha. Budak budak lepasan PMR mesti tak pergi sekolah kan? Well, saya budak rajin lepas PMR. tiap tiap hari datang . hahahaha. semangat. best apa duduk sekolah takde lah bosan sangat, boleh buat kerja amal. haaa. tolong tolong cikgu. boleh dapat pahala free. tak dapat gaji pun takpe :p haha at least ada kerja nak dibuat pada masa lapang. hee.


Kenapa tetiba post gambar ni? Ikut suka hati ah. k. sebenarnya, nak cerita, masa aku pergi sekolah tu, ni lah kawan kawan aku yang aku lepak tiap tiap hari. gua rasa hati gua dah sebati dengan diorang. diorang gila cameraaaaaaaaaaaaaa! sangat. haha. kalau bagi phone aku dekat dorang, maka, penuhlah gambar dengan muka diorang. haha. tapi takpe. diorang cute, lagi hot. hehehe. serious, sangat best kawan dengan diorang. memahami. walaupun aku ni teruk, diorang still nak kawan dengan aku :p hahaha. Oh lupa nak kenalkan, start dari belah kiri ek, Afifah a.k.a Pipit, Fatin a.k.a Atengggg , aku -,- , Husna Adzharr (siapa tak kenal dia ni aku sepak bontot :p) , and shieyma yang omeyyyy :)



Jangan suka buat fitnah :)