Kisah Cuti.


Assalamualaikum dan salam sejahtera reader(s)! :)

Kita nak bagi tahu ni , kita bosan , so jom blogwalking ! hahaha tetiba . salah . kalau korang nak suruh tyra jenjalan blog korang selalu, letak korang punya link blog dekat sini okay ? :) 

eh eh , cuti dua minggu dah habis lama dah kan ? aku nak update lama dah sebenarnya , tapi tidak kesampaian pulaaaa . hummmm . maklum lah, busy dengan sekolah :) hahaha. yes i'm good student . kehkeh. angkat periuk sendiri >.< so, korang *yang cuti* pergi mana je? mesti jenjalan luar negara kan? untung lah banyak duit. hum hum. kita bersyukur je dengan ape yang ade ni , melancong kat Malaysia tanah tumpah darahku je. hmm, tapi kekadang doa gak lah nak gi Mekah tu kan. haaaaaaaaaaaaa. mesti ramai buat umrah kan? alhamdulillah , moga kita punya attitude, amalan and so on will getting better . insyaAllah :) i pergi mana ? haa ni nak cite kat u olls ni . haha i pergi port dickson u olls. kelas gitu. hahaha.lepas tu balik kampung i lah uollss . k dah cukup gediknya kan >.< hahaha jom lah layan gambo dulu :p


 time ni lepas check in hotel. gua tidur hotel grand lexis, dan  masa ni jenjalan dekat port dickson. hee

nak tengok macam mana bilik aku duduk? nanti gua bagi post keek gua :p



hahahaha tengok lah vedio tu yeee.  lepas tu kitorang gi raub, pergi mandi sungai. tapi dokleh ahhh upload gambar mandi sungai. kehkeh :p byeee.  jangan lupa exchage link okay :p

Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013



okay okay, Assalamualaikum terlebih dahulu kepada pembaca pembaca belog ai yang hijau gituuuu. hahah. okay stop gediks. hari ni, aku join giveaway by Waney Zainuddin. woot. dapat duit raya. hehe. and thanks to kakak manis ni sebab tag kite . hikhik >.<

syarat? meh cheq citeee. hikkk

1. Follow her blog (WaneyZainuddin.com)
2. Buat entry yang bertajuk "Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013" 
3. Copy & paste banner kat atas tu. Link kan banner pada entry . 
4. Tag 3 orang kawan untuk join GA ni (dan dorang mesti tau) 
5. Dah siap, tinggalkan link entry dalam ruangan komen.
hahaha. soooooooooooooooo, siapa gua nak tag ni? hm hm jap eh pikir. kihkih.
haa okay dah tau,


  1. AfifahZahid (kembooo)
  2. HusnaAdzhar  (bestieee)
  3. EmilyaDollce (kawan twitter :p)

eh gua lupa nak cerita , berapa duit rayanya? RM10. haaa. banyak kan? boleh beli topup weh, and tarikh tutup ialah pada 6 julai. lambat lagi, tapi...... apa salahnya try awal awal kan? hihi byeee :)