Raya part I

langkah demi langkah, akhirnya, cuti akan habis. *kahkahkah

14/8/2013 (lepas zuhur) - sahabat saya telah mengadakan rumah terbuka pada tarikh tersebut dan majlis itu diadakan dirumahnya. ramai rakan rakan yang hadir. aku sedikit kelewatan sebab aku tertidur. ohoks. ramai yang datang. pakwe pakwe. makwe makwe. semua ada. mari lihat gambar. wakakaka

pipit. haha lupe nak rotate. lantak

kalau dia ada lesum pipit. aku ade jugak tahu. hahahaha

oh serabuk minah sebeloh aku tuh :*

nuurr cahaya terpancar

aumchakkk

hucenaaaaa ! :*

dakpes. layan

tiga sahabat yawww

shieyma vijay jiran ~

hahahaha no captionss


                                     
abey ohh abey

gambar blur sebab aku gugup duduk sebelah abang cute, -_-

adam dengan vijay. hero malayaa


yang hadir semalam

keyuullll :))

Irfan !

sekian saja berita untuk hari ni. berita disunting taktahu nak sambung apa. hahaha. selamat menyiapkan homework, selamat study, selamat berjaya untuk dak dak spm, selamat selamat hari raya !



Taktahu.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bertemankan lagu Salam Lebaran dari Dato' Siti Nurhaliza, aku rasa macam nak menaip sampai habis battery laptop ((tinggal 16%)) okay. 12 min je type ni. haa power tak. laju tak. awesome tak.
aku rasa macam hari ni, nak berangan lah. berangan laju laju sebab battery nak habis sebab malas nak ambik charger sebab charger kat atas okay dah mengarut.

Post hari ni takde gambar. Nak update post raya tapi tunggu semua gambar sepupu aku kasik. tunggu okay.


Eh, nak tahu tak aku nak berangan apa ni? Aku nak berangan aku dapat masuk Universiti idaman aku. aiceh. aku tahu korang nak jauh jauh. Impian sampai ke German lah ke mana lah. Pada aku, aku nak yang dekat dekat je ((type semakin laju sebab dah nak habis)) . aku nak sangat masuk UiTM Puncak Alam. Okay. Idk why because TAKTAHU. okay. tak sabar nak habis SPM. tak sabar k. Doa kan aku berubah demi kejayaan masa hadapan dan doakan aku berjaya masuk U tu. Okay bebudak sekolah aku mesti meluat baca sebab aku ni takde lah pandai pun , dah lah pemalas. tak percaya, tanya cikgu BM aku. hihihihi.

Okay that's all. Nak update lagi esok dan esok . insyaAllah. battery nak habis. bye. xoxo *style Lisa Surihani masa dalam Istanbul Aku Datang*