Freebies : Header Simple.

Assalamualaikum.

Hari ni Tyra taktauuu haih nak buat apa pada malam yang sunyi ni kan. So, I decided nak buat header.

Apa-apa pun, gambaq yang ada dekat header tu tyra google je. haha. tak tau nak credit dekat sapa.






Empat jelah kan ? click gambaq kalau nak save okay ? 
Simple je sebab lapar. hahahaha. lagipun baru belajar.

Eh tuan gambaq tu Tyra taktau siapa, papepun, terima kasih. hehehe

Siapa nak ambik lah. Simple je. Takmo pun takpaaa. hahaha
Comment tau kalau ambik :D

Terima Kasih.

Social Network.

Assalamualaikum.

Hai.

Apa khabar? Akuu tanya apa khabar semua?

    Okay. I am feeling bored this night. kahkah broken english.
Walaupun bola tengah berlangsung sekarang. But still aku nak update blog. hahaha

    Jadi, seperti tajuk yang tertera, saya sebenarnya nak promote diri sendiri. hahahaha ceh. semua ada social network kan?

FACEBOOK.
TWITTER.
INSTAGRAM
TUMBLR
BLOGGER

Lagi apa?

    So, antara banyak banyak social network yang ada di alam maya ni, yang mana korang rasa paling seronok.

        Well actually, aku suka instagram. seronok tengok orang upload gambar. heheheh eh blog pun i suka sebab boleh meluahkan perasaan. ceh luah lah sangat kan?


     Tapi,
ramai orang salah guna kan social network kan?
people keep judging and bashing each other. *betul ke bahasa inggeris aku tu?
tapi, memang sekarang orang selalu salah gunakan social network ke arah yang tidak betul.
bukan semua, ada segelintir.
betul tak?


jadi, izinkan akak nak promote diri sendiri? HAHAHAHA.

 aku nak tambah kenalan je okeh. serious talk. tapi facebook kinda boring kan? aku just tukar profile picture je. lepas tu tak bukak dah. haha ohh dengan request nyawa candy crush saga. abah aku pun main tau. hahahaha

Follow la instagram titewww - @tyrasopianxx
Follow jugak twitter saya - @xxImTyraaaxx
Facebook takyah lah dak? Bukan guna pon.


 Eh eh, korang pun tinggalkan lah korang punya twitter, instagram, facebook etc. boleh saya usha usha heheheheh.




Segmen : Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman.

Assalamualaikum semua ~


Klik SINI untuk join ok kawan kawan. :)

  

  Okay I was tagged by Cik Pelangi yang ohsem ni kan. Tyra nak join sebab macam best kan blogwalking. dapat merapatkan hubungan antara blogger . ye dakk ? hehehehe.

Apa yang korang perlu buat: 
-Nak follow Cik Iman atau tak, Cik Iman tak kisah. 
- Buat post baru bertajuk "Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman" 
-Tampal banner gambar Iman Jr tu kat post korang dan backlink ke post Cik Iman nie.  
-Tag paling kurang 3 blogger lain. Nak tag lebih, lagi afdal ekeke 
-Tinggalkan URL entry korang kat post kat blog Cik Iman ye sekian terima kasih~
- Lagi afdal kalau awak awak semua follow Cik Iman!
So, Tyra tag ;

-Ayu



jom join reramai :D

Freedom lagi.

Assalamualaikum.

Kenapa freedom lagi? haaa. sebab masa PMR haritu, dah freedom SEKEJAP. Sekejap je lah. hahaha. tapi sekarang, aku dah betul betul merdeka. hahaha. Tahun depan tak sekolah dah *tu pun kalau tak masuk form six.* kalau masuk, kena pakai balik baju sekolah. haih.

Aku paling MALAS nak iron baju sekolah. taktahu kenapa. Kadang-kadang suruh mak yang gosok. Teruknya lah kan? Takleh buat bini. kahkah. Tapi I pandai masak. Boleh la buat bini. hikhik. 

Jadi, next post boleh la update pasal makanan or resepi kan ? hahaha because i love food <3 

Actually, tak tahu nak update apa. Mesti boringkan baca? Entah apa-apa aku tulis.

Oh aku akan cuba mengisi lapang aku dengan meng-update blog ni. So, sila jangan bosan kalau tengok aku update 3 post dalam sehari. hehehe. 

What should I write for the next post? Any idea? Hmmm 



saya akhiri post ini dengan gambar saya yang comel mel ini. hahaha perasan nok mampuih. Assalamualaikum.