JPJ Test.



Assalamualaikum :) dan salam 1Malaysia




hahahahahaha *okey gelak dulu*

Minggu lepas aku ambik JPJ Test. Dan aku hanya lulus jalan raya je. sobs. Litar terkandas. Sedih maknokss. Bukit tuuuu. eyy. geram betul masa tu. Lepastu, hari ni eksaited sangat nak buat retest. hahaha. Tempat aku, setiap hari Isnin je buat test JPJ. huuu. 

So, kali ke dua ni. em. alhamdulillah lulus. 
Ngko tahuuu. minggu lepas ramai orang kandas. aku pun tak tau kenapa. haha takut kat jpj kot. tapi diorang nice je. boleh bawak bincang dan bergurau. kahkah. aku kan jenis tak tahu malu. so, gua acah acah la tak berdebor. pastu ajak buat kelako dengan tester tu. hahaha. padahal berdebor nak mateyy.

ok. tak sabar nak tunggu lesen P.

omg!!!! tyra dah dewasa!!!! dulu masa kecik selalu main tanah depan rumah pastu sakat orang je kerjanya. -,-

lega weh. alhamdulillah. :)

siapa ada resdung? meh tengok tips mengatasi resdung :)

RESULT? Apa tu?



ASSALAMUALAIKUM.



Dah berapa minggu dah result SIJIL PELAJARAN MALAYSIA a.k.a SPM keluar. Fuh . Cam mane result korang? Dapat ke straight A? Aku? Tak dapat *muka sedih* Nak tahu ke result aku?
Hm. 



2A2A-2B2C1E


hukkkk ! 4A je noks. hadeh. taktau lah boleh pergi universiti ke tak. hope boleh lah. kalau tak dapat, Form 6 pun okey what. tapi kena rajin lah kan. kalau pemalas takleh buat apa lah.

tak dapat ipta, ipts pun cam okay. ke cemane?
kahkah. mengarut.

yang dapat straight A, parents bagi apa? 

yang tak dapat straight A tu takpeee. kita kasi kasih sayang je dekat makaboh kat rumah tu. hehehe.

Weh. takde giveaways ke apa ke? Nak join ah. Hidupku mulai bosan. Hm. Rasa nak pergi sekolah balik. 
Nak makan nasi kat kantin. Nak makan roti kat koperasi. Hm. Aku ni suka makan. Tapi tak gemuk gemuk (perasan padahal gemuk nak mampusss)


okay lah. saya undur diri dulu ya. assalamualaikum. bye


ps: aku tengah belajar hangul sekarang. saje nak cakap hahaha

ps: nak letak lagu ke tak dalam blog ni? kalau nak letak, lagu apa eh? hehehe.



updated : 2 min lepas post.hahahaha.
 lupa nak cakap eh tulis. nak terima kasih kat http://www.wanaseoby.com/ for this template. usha la blog die. pehhhh. lawa nak mampos.