RESULT? Apa tu?



ASSALAMUALAIKUM.



Dah berapa minggu dah result SIJIL PELAJARAN MALAYSIA a.k.a SPM keluar. Fuh . Cam mane result korang? Dapat ke straight A? Aku? Tak dapat *muka sedih* Nak tahu ke result aku?
Hm. 



2A2A-2B2C1E


hukkkk ! 4A je noks. hadeh. taktau lah boleh pergi universiti ke tak. hope boleh lah. kalau tak dapat, Form 6 pun okey what. tapi kena rajin lah kan. kalau pemalas takleh buat apa lah.

tak dapat ipta, ipts pun cam okay. ke cemane?
kahkah. mengarut.

yang dapat straight A, parents bagi apa? 

yang tak dapat straight A tu takpeee. kita kasi kasih sayang je dekat makaboh kat rumah tu. hehehe.

Weh. takde giveaways ke apa ke? Nak join ah. Hidupku mulai bosan. Hm. Rasa nak pergi sekolah balik. 
Nak makan nasi kat kantin. Nak makan roti kat koperasi. Hm. Aku ni suka makan. Tapi tak gemuk gemuk (perasan padahal gemuk nak mampusss)


okay lah. saya undur diri dulu ya. assalamualaikum. bye


ps: aku tengah belajar hangul sekarang. saje nak cakap hahaha

ps: nak letak lagu ke tak dalam blog ni? kalau nak letak, lagu apa eh? hehehe.



updated : 2 min lepas post.hahahaha.
 lupa nak cakap eh tulis. nak terima kasih kat http://www.wanaseoby.com/ for this template. usha la blog die. pehhhh. lawa nak mampos.

5 comments:

syira yaya said...
This comment has been removed by the author.
syira yaya said...

Goodluck for your future :)

tyraaa97 said...

tq syira yaya :)

edayu nurdin said...

Thniah sis. InsyaAllah dpt lah u tu. Doakanlah. :) ayu spm thun ni,wish me luck. Haha

Nadia Syakila said...

inshaAllah dear,
apply je, kemudian doa banyak.
setiap hari angankan dapat masuk u,
you will be a uni student !

heee, akak pun 4A dl yang.