Shawl Chiffon


Assalamualaikum.

Tyra nak introduce my ig shop ni :D

I am selling Shawl Zalikha which is a heavy chiffon shawl.
Ukuran dia 2meter x 73cm. Memang labuh tau. I tak tipuuuu. heheheh
Jahitan baby seam ! memang korang senang nak bentuk shawl tu.
Nk tengok feedback ?
click ni
Ramai customer yang selalu repeat order. Memang puas hati , jatuh cinta , selesa dengan shawl ni.


Selain daripada shawl. Tyra jugak ada memperkenalkan produk forever living which is memang bagus. 100% non chemical. Apa apa boleh usha ig shop tyra eh. Click je gambar ig kat atas tuuuu 

ni contoh tyra pakai hehehe. tak payah pakai inner neck pun takpooo. tapi kalau nak pakai pun boleh jee hehehe

No comments: